Toimipaikkamme sijaitsee oulussa

Toimimme suoraan napapiirin ja Länsi-Siperian tuntumassa.

Map
kaira_icons_black-01

Videotuotanto

Video Production

Video Production

Vahvuutemme videotuotannoissa on visuaalinen ja elokuvallinen tarinankerronta. Omaamme kokemusta elokuvamaisista musiikkivideoista, dokumentti- ja lyhytelokuvatuotannoista sekä mainos- ja markkinointivideoista. Intohimonamme on yhdistää kaunis ja näyttävä kuvallinen ilmaisu luovaan tarinankerrontaan.

kaira_icons_black-02

Valokuvaus

Photography

Photography

Omaamme pitkän kokemuksen ammattimaisesta valokuvauksesta.  Vuosien varrella olemme tuottaneet kuvamateriaalia dokumentaariseen, kaupalliseen ja taiteelliseen käyttöön. Asiakkainamme ovat ollet niin mainostoimistot ja lehtitalot kuin myös paikalliset ja kansainväliset yrityksetkin. Valokuvauspalvelut toteutetaan monesti myös videotuotantojen yhteydessä.

kaira_icons_black-03

Lokaatio-skouttaus

Location Scouting

Location Scouting

Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus pohjoisen Suomen ja Skandinavian alueella liikkumisesta takaa laajan tietämyksen ja tuntemuksen alueen erityispiirteistä sekä mahdollisuuksista erilaisia tuotantoja varten. Kuvauspaikkojen dokumentointi tehdään haluamallanne tavalla laadukkaasti ja aikataulussa.

kaira_icons_black-04

Musiikkituotanto

Music Production

Music Production

Tarpeisiisi sävelletty musiikki tai erityinen äänimaisema rakentuu mieltymystesi mukaan. Se keinuu, se soljuu, särähtelee tai jytisee. Se voi mahtailla ja olla tarvittaessa hiljaa. Ennen kaikkea se kuljettaa tarinaa - sinun tarinaasi.

→ EGiM Productions

kaira_icons_black-05

Graafinen suunnittelu

Graphic Design

Graphic Design

Hyvä graafinen suunnittelu täydentää videon visuaalista kerrontaa, olipa kyseessä elokuvan alku- tai lopputekstit tai kohtaukseen lisätty visuaalinen tehoste. Tärkeintä on yhtenäisen tarinan kertominen nivomalla grafiikan ja liikkuvan kuvan yhdeksi kokonaisuudeksi.

→ Graafikko Simo Heikkinen

kaira_icons_black-06

Välinevuokraus

Rental

Rental

Vuokraamme korkeatasoista video- ja valokalustoa erilaisten tuotantojen tarpeiden mukaan. Tarvittaessa tarjoamme myös kamera- ja kalustoassistentin palveluita erilaisiin produktioihin.

Pikisaarentie 17

Pikisaarentie 17

Pikisaarentie 17

Pikisaarentie 17

90100 Oulu, Finland

90100 Oulu, Finland

90100 Oulu, Finland

+(358) 40 1797 990

+(358) 40 1797 990

+(358) 40 1797 990

kairafilms-logo_white

Käytämme sivustollamme evästeitä
Rekisteriseloste

© Western Siberia Media House Oy, 2021