Rekisteriseloste ja yksityisyydensuoja

1. Rekisterinpitäjä

Western Siberia Media House Oy
2963854-2
Pikisaarentie 17
90100 Oulu
puh. +358 40 179 7990

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Western Siberia Media House Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Western Siberia Media House Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Western Siberia Media House Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Western Siberia Media House Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Yritys ja asema
Yrityksen osoitetiedot


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Western Siberia Media House Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä. sekä mahdollisilla Suomen Asiakastieto Oyj:n tietopäivitysten perusteella.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Western Siberia Media House Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Pikisaarentie 17

Pikisaarentie 17

Pikisaarentie 17

Pikisaarentie 17

90100 Oulu, Finland

90100 Oulu, Finland

90100 Oulu, Finland

+(358) 40 1797 990

+(358) 40 1797 990

+(358) 40 1797 990

kairafilms-logo_white

We use cookies on our site
Privacy policy statement

© Western Siberia Media House Oy, 2019