Vesa Ranta Mun Oulun haastattelussa

05.02.2023
 · 
2 min read
Featured Image

Kaupunkimedia Mun Oulu haastatteli helmikuussa 2023 julkaistuun juttuun Kaira Filmsin perustajaa Vesa Rantaa, joka tunnetaan myös muusikkona ja valokuvaajana videotuotantojen lisäksi.

”Ehkä melankolia ja tummanpuhuva taide on aina puhutelleet mua eniten. Se on osa mun tyyliä. Mutta kun tehdään esimerkiksi yrityksille videoita, niistä voidaan tehdä kauniita, hyväntuulisia ja värikkäitä. Mennään asiakkaan ehdoilla. (Oululaisille) yrityksille tekeminen on ollut inspiroivaa, pidän siitä.”

Kaira Filmsin perustaja ja CEO Vesa Ranta Mun Oulun haastattelussa 5.2.2023
Oululaisen muusikon ja valo- ja videokuvaajan Vesa Rannan kevät 2023 näyttää hyvältä. Kuva: Timo Pellikka

Oululainen valo- ja videokuvaaja Vesa Ranta on toiminut yrittäjänä pian 21 vuoden ajan. Rannan Kaira Films tekee audiovisuaalista sisältöä tarpeeseen kuin tarpeeseen, musiikkivideoista yritysten tuotebrändäykseen. Entisessä elämässään Sentenced-yhtyeen rumpalina toiminut Ranta ei onnistunutkaan pitämään pitkää taukoa musiikista, vaan jatkaa soittamista uusissa yhtyeissä The Abbey ja Kuumet. Musiikkivideoita on 6 vuoden aikana tehty yli 30, ja pääosin genre on ollut raskaamman rockin ja metallin edustajia. Ranta osaa kiinnittää soittajana paljon huomiota siihen, että kuva ja ääni sopivat yhteen. Hänen vahvuutensa on myös lyhytelokuvamaisuus.

”Mun tyyli tehdä musavideoita on enemmänkin tunnelman luontia kuin hektisyyttä. Koko ajan pitää kuunnella musiikkia, minkälaista kuvaa se tarvii. Tärkeetä, että kuva ja musiikki puhuisi samaa kieltä. Joskus tehokeino on, ettei ne puhu ollenkaan samaa kieltä”

Vesa Ranta Mun Oulun haastattelussa 5.2.2023

Kaira Filmsin toteuttamiin töihin voit tutustua Portfoliossamme, ja Mun Oulun haastattelun pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä!

Kaira Filmsin tukikohtana on Oulu, mutta toimimme ympäri maata ja myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Lue myös:

Kaupunkimedia Mun Oulu haastatteli helmikuussa 2023 julkaistuun juttuun Kaira Filmsin perustajaa Vesa Rantaa, joka tunnetaan myös muusikkona ja valokuvaajana videotuotantojen lisäksi. ”Ehkä melankolia ja tummanpuhuva taide on aina puhutelleet mua eniten. Se on osa …
Kaira Films on ympäri Suomea toimiva, AV-ammattilaista koostuva tiimi, joka on tehnyt vaikuttavia ja laadukkaita audiovisuaalisia tuotantoja jo seitsemän vuoden ajan. Suurimmaksi osaksi asiakkaanamme ovat olleet kansainväliset levy-yhtiöt ja bändit. Tehtyjä töitämme on katsottu …
kairafilms-logo_white

Contact

Yhteystiedot

Tarkka-ampujankatu 14 LH 3
90120 Oulu, Finland
Phone: +(358) 40 1797 990
Email: info@kairafilms.com

Pikisaarentie 17
90100 Oulu, Finland
Puh. +(358) 40 1797 990
Email: info@kairafilms.com

Pikisaarentie 17
90100 Oulu, Finland
Puh. +(358) 40 1797 990
Email: info@kairafilms.com

We use cookies on our site
Privacy policy statement

© Western Siberia Media House Oy, 2023

× Kuinka voimme auttaa?