Yritysesittely: Kaira Films kertoo sinun tarinasi porautuen pintaa syvemmälle

18.01.2023
 · 
4 min read
Featured Image

Kaira Films on ympäri Suomea toimiva, AV-ammattilaista koostuva tiimi, joka on tehnyt vaikuttavia ja laadukkaita audiovisuaalisia tuotantoja jo seitsemän vuoden ajan. Suurimmaksi osaksi asiakkaanamme ovat olleet kansainväliset levy-yhtiöt ja bändit. Tehtyjä töitämme on katsottu Youtubessa tähän mennessä noin 32 miljoonaa kertaa, yhteensä videoita on tullut valmiiksi jo yli 30 kappaletta ja palaute on ollut hyvää.

Korona-aika toi myös meille mukaan hieman haasteita, kun koko maailma oli pysähtyneessä tilassa. Onneksi osa bändeistä ja yrityksistä kuitenkin ymmärsi, että heidän pitää pitää yhteyttä seuraajiinsa ja muistuttaa olemassaolostaan myös poikkeustilan aikana. Videot ovat tähän oiva, nykyaikainen keino.

Olemme saavuttaneet hyvän jalansijan musavideokentällä, ja asiakkaita on ollut jo ympäri maailmaa muun muassa Japanista, Yhdysvalloista, Islannista, Saksasta, Ruotsista, Norjasta ja tietenkin Suomesta.

Vaikka musiikkivideot on meille erittäin tärkeitä ja rakkaita tuotantoja, suuntaamme tulevaisuudessa toimintaamme yhä enemmän yritysmaailmaan: 

Markkinointivideot, yritysvideot, tuotevideot ja tuotteiden lanseeraukset, brändivideot ja henkilöbrändivideot, mainosvideot, rekrytointivideot, yritysdokumentit, yritysten sisäiset opastus-, tiedotus- ja muut viestintävideot, sekä laajemmat yhteistyökumppanuudet, kuten useampiosaiset mainos- ja (some)videokampanjat ja isommat markkinointiyhteistyökokonaisuudet ovat meille omaa osaamisaluettamme.

Tukikohtanamme on Oulu, mutta toimimme aktiivisesti ja laajalti ympäri Suomea, niin etelässä kuin pohjoisessakin. Pohjoisen alueen ja luonnon tuntemus on meille erityisen suuri vahvuus. Pohjoinen luonne näkyy kaikessa, mitä teemme, ja se on kilpailuvaltti myös meidän asiakkaillemme niin Suomen kuin kansainvälisessäkin mittakaavassa ajatellen. Aina parhaat mahdolliset kuvauspaikat ei löydy kotikulmilta: Voi olla, että sinun videoosi kannattaa kuvata pohjoisessa, tai lisätä pohjoisessa kuvattua materiaalia paikan päällä kuvatun lisäksi. Matkustaminen ei ole meille ongelma, ja kalustomme liikkuu helposti mukanamme.

Aivan kuten bändienkin, myös yrittäjän ja firmojen on hyvä muistaa pitää yhteyttä omiin sidosryhmiinsä. Yritysten on erittäin tärkeää olla läsnä siellä, missä asiakkaatkin ovat - esimerkiksi sosiaalisessa mediassa -  ja ammattimaisen laadukkaat kuva- ja videomateriaalit helpottavat ja sujuvoittavat esimerkiksi digimarkkinointia sekä vahvistavat mielikuvaa yrityksestä ja sen brändistä.  Video on myös erittäin nykyaikainen ja monipuolinen viestinnän formaatti: se voidaan liittää vaikkapa sähköpostin allekirjoitukseksi, tai kotisivuille asiakkaan ostopolun alkuun tutustuttamaan paremmin koko yritykseen.

Kaira Films kertoo sinun tarinasi pintaa syvemmältä; poraudumme asiakkaan maailmaan ja kaivamme esiin sen, mitä videotuotannolla halutaan sanoa. Intohimonamme on yhdistää kaunis ja näyttävä kuvallinen ilmaisu luovaan elokuvalliseen tarinankerrontaan. Teemme kuhunkin tuotantoon puhuttelevat tarinat ja tunteikkaat äänimaisemat. Hyvä video pysäyttää ja jää mieleen.

Esimerkkejä meidän kädenjäljestä, tavasta ja tyylistä löydät portfoliostamme tai tästä Yritysreelistämme:

Yhdistä valokuvatuotanto kuvauspäivääsi

Yksi Kaira Filmsin vahvuuksista on, että videotuotannoista saadaan samalla kertaa myös laadukkaat valokuvat. Valokuvauksen moninaiselta kentältä löytyy yli 20 vuoden kokemus ammattilaisena toimimisesta, ja yhdistämällä still-kuvauksen palvelupakettiin, saamme yhdenmukaisen visuaalisen ilmeen yhdellä ja samalla kertaa - usein myös saman päivän aikana. Yhdistämisestä syntyy myös kustannussäästöä. Voit tutustua valokuvapuoleen tarkemmin osoitteessa www.vesaranta.org

Jokainen yritys ja jopa yrittäjä hyötyy omasta, hyvin laaditusta kuvapankista - tämä helpottaa ja nopeuttaa myös sosiaalisen median päivittämistä, kun kuvamateriaalia ei tarvitse tuottaa saadakseen sisältöä tai tiedotusta tehtyä. Välillä ne tarpeet tulevat myös yllättäen eteen. Riittävän monipuolisesti toteutetulla, jo muutaman kymmenen kuvan pankilla pääsee toimimaan ketterästi. Erityisesti vahvasti henkilöbrändiin nojaavan tai vaikuttajana toimivan kannattaa panostaa kuvapankkiin ja päivittää sitä tarpeen mukaan.

Valokuvaus ja videotuotanto Oulussa erityisesti onnistuu joustavallakin aikataululla, muualla Suomessa sijaitsevat täytyy sopia erikseen.

Äänituotannon ammattilaiset auttavat markkinoilla erottumisessa

Edellä mainittujen lisäksi laadukas äänituotanto ja musiikkituotanto on erityisen lähellä kairalaisten sydäntä, ja musiikin puolelta löytyy erilaista kokemusta vuosikymmenten edestä.

Ammattilaisen vinkki: Yritysten, jotka haluavat erottua, ei kannata ostaa stock-palveluista biisejä, joita kaikki muutkin käyttävät.  Kannattaa sen sijaan miettiä, olisiko yrityksellä oma äänilogo, tunnari tai jopa ihan oma biisi. Siinä vältytään siltä, ettei samat netistä ladatut biisit tule kilpailijoilla vastaan. Tämäkin on yksi keino erottautua muista ja entisestään vahvistaa sanomaa ja videon tunnelmaa. Tietysti näitä äänilogoja, tunnuksia tai biisejä voidaan uudelleenkäyttää ja hyödyntää kaikissa yrityksen markkinoinneissa, nykyisissä ja tulevissa kampanjoissa.

Hinnat määrittyvät kunkin projektin vaativuuden ja keston mukaan, ja niistä on sen vuoksi vaikea antaa valmiita esimerkkejä. Budjetti on kuitenkin aina asiakkaan tiedossa, kun pääsemme palavereissa eteenpäin, ja koko palvelupaketti sekä haluttu lopputulos on speksattu yhdessä. Asiakaslähtöisyys ja -tyytyväisyys on meille kairalaisille arvo ja lähtökohta kaikkeen tekemiseen, ja tuomme sen mukaan myös käytännön työhön joka päivä: Olemme toteuttamassa sinun tarinaasi.

Suunnittelupalaverit onnistuvat helposti joko Oulussa tai joustavasti etäyhteyksien kautta, ja varaat ajan helposti sähköpostitse info (at) kairafilms.com, yhteydenottolomakkeella, tai tuosta Whatsappin kautta.

Elä epäröi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, ja pohditaan yhdessä sinun tarpeisiisi oikeanlaiset ratkaisut, videot ja muut palvelut!

Lue myös:

Kaupunkimedia Mun Oulu haastatteli helmikuussa 2023 julkaistuun juttuun Kaira Filmsin perustajaa Vesa Rantaa, joka tunnetaan myös muusikkona ja valokuvaajana videotuotantojen lisäksi. ”Ehkä melankolia ja tummanpuhuva taide on aina puhutelleet mua eniten. Se on osa …
Kaira Films on ympäri Suomea toimiva, AV-ammattilaista koostuva tiimi, joka on tehnyt vaikuttavia ja laadukkaita audiovisuaalisia tuotantoja jo seitsemän vuoden ajan. Suurimmaksi osaksi asiakkaanamme ovat olleet kansainväliset levy-yhtiöt ja bändit. Tehtyjä töitämme on katsottu …
kairafilms-logo_white

Contact

Yhteystiedot

Tarkka-ampujankatu 14 LH 3
90120 Oulu, Finland
Phone: +(358) 40 1797 990
Email: info@kairafilms.com

Pikisaarentie 17
90100 Oulu, Finland
Puh. +(358) 40 1797 990
Email: info@kairafilms.com

Pikisaarentie 17
90100 Oulu, Finland
Puh. +(358) 40 1797 990
Email: info@kairafilms.com

We use cookies on our site
Privacy policy statement

© Western Siberia Media House Oy, 2023

× Kuinka voimme auttaa?